Чи видно Ваші зуби, коли Ви широко посміхаєтеся або Ви надаєте перевагу посміхатися із закритим ротом?

• Чи не турбує Вас колір Ваших зубів?

• Чи турбує Вас кровоточивість ясен під час чищення зубів?

• Чи давно ви відвідували стоматолога?

Якщо хоч на одне запитання з п'яти Ви відповіли «ТАК», то Вам слід записатися на прийом до Престижу стоматології.

Наші лікарі на безкоштовному профілактичному огляді оцінять стан ротової порожнини і з радістю повідомлять, що Ваші зуби здорові. Можливо, вони потребують лікування. Ми Вам у цьому допоможемо, бо це є наша щоденна діяльність.

І Ви спокійно можете їхати у відпустку, чи одружуватися, чи народжувати дітей!

Профілактика зубів.

Важко уявити гігієну ротової порожнини без чищення зубів двічі на день. Звичайно, будь-який лікар скаже, що потрібно чистити зуби після кожного їди, але часто цю вимогу складно виконати. Тому ранковий та вечірній догляд за зубами – це необхідний мінімум. Але дуже важливо якісно виконувати ці гігієнічні процедури, крім зубної пасти застосовувати ще й інші засоби гігієни, наприклад, ополіскувач для ротової порожнини.

Потрібно сказати, що способів чищення зубів у домашніх умовах існує декілька. Бажано зробити вибір за допомогою стоматолога, виходячи зі стану ротової порожнини. І звичайно будь-який метод гігієни передбачає, що ви приділятимете йому достатній час щодня.

Внесіть піврічний профілактичний огляд до Вашого графіку. Адже догляд за зубами так само важливий, як і догляд за тілом. Чим раніше Ви звернетеся до лікаря, тим дешевше обійдеться профілактика хвороб зубів та лікування, тим більше часу у Вас з'явиться для приємного проведення часу.

Зубні проблеми завжди починаються з малого. Їх треба виявити, поставити діагноз і провести просте профілактичне лікування, яке називається ремералізуюча терапія, яка складається з професійного чищення зубів та покриття зубної емалі лаком. Турбота про зуби починається саме з цього. Профілактика карієсу зубів та його ускладнень дозволить не витрачати час на лікування.

Лікування зубів.

Якщо минає деякий час і карієс у стадії плями починає розвиватися в глибокий, то тоді потрібно реставрувати зуб пломбувальними матеріалами, а якщо й далі протягнути час, то при швидкому процесі – це кілька місяців, інфікується пульпа зуба і виникає пульпіт. Так, і ця проблема вирішується нашими фахівцями, тільки це вже складне лікування, для якого потрібні дорогі ендодонтичні нікельтитанові інструменти, спеціальні апарати для препарування кореневих каналів, дентальний мікроскоп і досить багато часу для лікування. Тому ендодонтія (лікування каналу) – це ювелірна робота в стоматології. Лікар має бути віртуозом. Будова пульпової камери та кореневих каналів зуба схожа на добре розгалужену кореневу систему рослини: кожен основний канал має безліч дрібних відгалужень. Їх обробити, видалити з них інфекцію та запломбувати дуже складно, але наші фахівці мають великий досвід у цьому напрямку та все необхідне обладнання.

Якщо ще трохи протягнути час – виникає періодонтит. І відсоток успішного лікування цього захворювання різко знижується. Це вже не тільки від рук лікаря, а й від занедбаності процесу. Виникає ризик втрати зуба. Так, видалення зубів коштує недорого, але дуже дорого коштує відновлення дефекту зубного ряду. Це або протезування, або імплантація з наступним протезуванням. Не дорого коштує лише знімний протез.

Для того, щоб потрапити до потрібного лікаря на консультацію, потрібно записатися заздалегідь, зателефонувати на реєстратуру і погодити з адміністратором зручний час прийому. Жодних черг та втрати часу. Адміністратор клініки познайомить Вас з правилами прийому, умовами оплати та системою знижок.

Як відбувається консультація.

На консультації наш лікар-стоматолог розповість Вам про стоматологічні захворювання, методи профілактики захворювань зубів та лікування, про види зубних протезів, про показання до лікування та протезування, способи їх встановлення. Насамперед, ми повинні зрозуміти, якого результату хоче досягти пацієнт. І від цього відштовхуємось, складаючи план лікування.

Якісно скласти такий план лікар може лише за наявності панорамного знімка, а іноді й кількох прицільних знімків – якщо якісь зуби особливо турбують Вас. Коли клінічна ситуація непроста, ми проводимо більш детальну діагностику.

У клініці працюють стоматологи усіх спеціалізацій. За потреби на консультацію запрошуються інші спеціалісти: ортопеди, терапевти, ортодонти, пародонтологи, імплантологи. Це дозволяє максимально точно та правильно поставити стоматологічний діагноз, визначити послідовність необхідного лікування.

Наші стоматологи запропонують Вам план комплексного лікування, що включає кілька альтернативних варіантів, оскільки відновити зубну коронку після лікування карієсу або пульпіту можна кількома способами. Способів заміщення відсутніх зубів теж кілька, кожен із цих видів протезування може бути виконаний з величезної різноманітності матеріалів – металокераміка, безметалова кераміка, оксид цирконію, металева сплави, акрилова пластмаса, нейлон. Про кожен варіант, який підійде саме Вам, лікарка розповість. Вам обов'язково пояснять, що потрібно зробити, не відкладаючи, а якийсь етап можна відкласти.

Ми чекаємо на Вас у нашій клініці! Турбота про своє здоров'я – правильне рішення!